open/sluit

Welkom bij de Banjaard

Banjaardstrand is weer het Schoonste strand van Nederland

We krijgen er geen (schoon) genoeg van: weer is het Banjaardstrand verkozen tot het Schoonste Strand van Nederland! Het is inmiddels voor de derde keer dat inspecteurs van de ANWB (75%) én de bezoekers (25%) van het Banjaardstrand tot dit geweldige oordeel zijn gekomen.

Met een rapportcijfer van een goede 9 voor onze strandgemeente mag het Banjaardstrand zich wederom een jaar lang het Schoonste Strand van Nederland én Nederlands enige 5-sterrenstrand noemen!

Op het Banjaardstrand ontbreekt het alleen aan zwerfafval, verder zijn alle voorzieningen tot in de puntjes verzorgd. Dat zie je terug in goed onderhouden toiletten en douches, voldoende kleurrijke afvalbakken, een prachtig strandpaviljoen en honderden meters strandvlonder zodat ook de minder valide bezoeker elk deel van het strand kan bereiken.

Meer weten over het Schoonste Strand en ons gezellige paviljoen? Breng dan snel een bezoek aan het Banjaardstrand, ons team heet u van harte welkom!


De Cadweazle

Het strand verkennen met een electrische rolstoel!

Het Banjaardstrand is heel goed toegankelijk voor bijna iedereen met een beperking. Over de bijna twee kilometer loopvlonders kun je in een rolstoel heel gezellig een tochtje langs het strand maken en bij het strandpaviljoen een drankje doen Voor de meer avontuurlijk ingestelde rolstoeler is bij ons de Cadweazle te huur voor € 10,00 per twee uur. Zie ook : www.ortzeeland.nl


Mobiele service.

Bij mooi strandweer rijdt onze stoere gator over het strand om u te voorzien van een ijsje of een frisdrank.


De Banjaard en Emelisse

Natuurlijk tappen wij Emelisse wit en dubbel, bieren van het eiland. Met zorg in Kamperland gebrouwen. www.emelisse.nl


Doe mee, Verlos de Zee

De Banjaard nog schoner !

"Doe mee en Verlos de Zee" wordt gedragen door vrijwillers die zich ergeren aan de troep die dagelijks aanspoelt op onze Noordzeekust. Ook de Banjaard heeft een energiek en enthousiast verzamelaar van plastic en allerhande andere milieuvervuilende rotzooi.

Marja, je bent een kanjer !!

Je helpt Marja, ons en de natuur door mee te doen en alle troep die je vindt op het strand in de vuilnisbakken of in de grote "Doe mee en Verlos de Zee" kisten te gooien.

 www.verlosdezee.nlLike ons op Facebook


Webcam Banjaardstrand


Webcam Banjaard

Terrasuitbreiding 2014

Tel (strand) +31 (0) 113 37 10 60, e-mail info@banjaardstrand.nl | de Banjaard | copyright © 2015