open/sluit

Welkom bij de Banjaard

Schoonste strandverkiezing 2014

Wij gaan voor een plaats in de Schoonste Stranden Top 10. Tot en met 11 augustus kan je via www.supportervanschoon.nl stemmen om jou Banjaardstrand in de Schoonste Stranden Top 10 te krijgen. De verkiezing loopt van 3 juli tot en met 11 augustus en is georganiseerd door NederlandSchoon in samenwerking met de ANWB. Op 21 augustus wordt bekendgemaakt welke 10 stranden zich het schoonst mogen noemen.
De Schoonste Stranden Top 10 bestaat uit het oordeel van het publiek en de ANWB-inspecteurs.

 Meer informatie over NederlandSchoon en Supporter van Schoon vind je op www.nederlandschoon.nl en www.supportervanschoon.nl.


De Cadweazle

Het strand verkennen met een electrische rolstoel!

Het Banjaardstrand is heel goed toegankelijk voor bijna iedereen met een beperking. Over de bijna twee kilometer loopvlonders kun je in een rolstoel heel gezellig een tochtje langs het strand maken en bij het strandpaviljoen een drankje doen Voor de meer avontuurlijk ingestelde rolstoeler is bij ons de Cadweazle te huur voor € 10,00 per twee uur. Zie ook : www.ortzeeland.nl


Mobiele service.

Bij mooi strandweer rijdt onze stoere gator over het strand om u te voorzien van een ijsje of een frisdrank.


De Banjaard en Emelisse

Natuurlijk tappen wij Emelisse wit en dubbel, bieren van het eiland. Met zorg in Kamperland gebrouwen. www.emelisse.nl


Doe mee, Verlos de Zee

De Banjaard nog schoner !

"Doe mee en Verlos de Zee" wordt gedragen door vrijwillers die zich ergeren aan de troep die dagelijks aanspoelt op onze Noordzeekust. Ook de Banjaard heeft een energiek en enthousiast verzamelaar van plastic en allerhande andere milieuvervuilende rotzooi.

Marja, je bent een kanjer !!

Je helpt Marja, ons en de natuur door mee te doen en alle troep die je vindt op het strand in de vuilnisbakken of in de grote "Doe mee en Verlos de Zee" kisten te gooien.

 www.verlosdezee.nlLike ons op Facebook


Webcam Banjaardstrand


Webcam Banjaard

Terrasuitbreiding 2014

Tel (strand) +31 (0) 113 37 10 60, e-mail info@banjaardstrand.nl | de Banjaard | copyright © 2014