Het Banjaardstrand als dagje uit.

Het 5-sterren strand van de Banjaard is een gezellig familiestrand van wel 3 kilometer lang en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. Al onze dagelijkse inspanningen zijn er op gericht u een ultieme ervaringe in zowel het strandpaviljoen als op het strand aan te bieden.

Van overgang tot overgang ligt er een houten vlonderpad over het strand zodat u gemakkelijk met bolder- of kinderwagen, maar ook met een rolstoel of scootmobiel, op vrijwel elk plekje van het strand kunt komen.

Op verschillende plaatsen op het strand kunt u strandbedjes, windschermen of een strandhuisje huren. Bij het strandpaviljoen kunt u tevens terecht voor een handgeduwde of een electrische rolstoel.

Het Banjaardstrand heeft prima sanitaire voorzieningen.

Het sfeervolle en gezellige strandpaviljoen is van april t/m oktober dagelijks geopend vanaf 11.00u.

Het Banjaardstrand is een fijn familiestrand met houten loopvlonders tot aan het water, een mooi strandpaviljoen, strandhuisjes en een actieve reddingsbrigade. Voor de kleine gast zijn er speeltoestellen en voor iedereen goed onderhouden toiletten en douches. Het Banjaardstrand is de ultieme strandbeleving voor het hele gezin.

© 2019 Banjaardstrand | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Realisatie Andersdoen & Vivars