Het Banjaardstrand als dagje uit

Het Banjaardstrand is een gezellig familiestrand en behoort al jaren tot de schoonste en mooiste stranden van Nederland. Al onze dagelijkse inspanningen zijn gericht op een ultieme strandbeleving voor al onze gasten.

Op ons strand ligt een vlonderpad van ruim 2 km lang. Hierdoor is het hele strand zeer toegankelijk vanaf alle overgangen. Via het vlonderpad kunt u alles wat ons strand compleet maakt bereiken; het strandpaviljoen, de strandtoko’s, de openbare toiletten, de strandhuisjes, het speeltoestel, de buitendouches en de reddingsbrigade.

Langs het vlonderpad staan ook prullenbakken, zodat u ons kunt helpen het Banjaardstrand schoon te houden. Wist u dat het oprapen van vuil ook wel jutten genoemd wordt? Wij hebben daarom voor de strandgasten die zelfs nog een extra steentje bij willen dragen aan een schoon strand onze eigen “juttotheek” gerealiseerd. We hebben 2 knijpers en 2 strandzeven die u mag lenen om te jutten. Dit is ook heel leuk en leerzaam om samen met kinderen te doen. Onderaan deze pagina ziet u een foto van onze “juttotheek”.

Bij ons paviljoen en bij de strandtoko’s, wanneer ze geopend zijn, kunt u ligbedden, windschermen en parasols huren.
Daarnaast kunt u bij ons paviljoen ook terecht voor een hand geduwde of elektrische rolstoel.

De strandtoko’s zijn alleen op zonnige dagen geopend, maar in ons mooie grote paviljoen staan wij van april t/m oktober dagelijks voor u klaar.

© 2019 Banjaardstrand | Disclaimer | Algemene Voorwaarden