Huur een eigen plekje op je favoriete stukje Banjaardstrand!

Onze strandhuisjes zijn standaard voorzien van twee ligstoelen, een windscherm, een bank, een tafeltje en een kapstok en staan op elk strandgedeelte van het Banjaardstrand.

U kunt een strandhuisje huren per dag, per week en per seizoen.

Per dag
Als u een huisje voor één dag wilt huren, kunt u op die dag zelf naar het paviljoen komen. U kunt vooraf via de plattegrond uw voorkeursplekje uitzoeken, op de dag zelf kijken wij dan welk huisje daar nog vrij is.
De kosten per dag zijn € 20,- en u betaalt daarnaast € 10,- sleutelborg. Wij vragen u om voor 18 uur de sleutel weer terug te brengen.
In het hoogseizoen, medio juli-medio augustus, zijn er helaas per dag geen huisjes meer te huur.

Per week
Onze weekverhuur is van zaterdagochtend 11.00u tot vrijdagavond 18.00u en kost € 100,- voor een huisje met standaard inventaris, daarnaast betaalt u ook € 10,-sleutelborg. 
Een huisje voor een week kunt u vooraf reserveren via onze boekingsmodule onderaan deze pagina. Wederom kunt u via de plattegrond uw voorkeursplekje uitzoeken.
Wanneer de datum aangebroken is kunt u op ons paviljoen de sleutel ophalen, neem hiervoor uw bevestigingsmail mee.

NB: hoekhuisjes verhuren wij alleen per seizoen.

Per seizoen
Huurt u liever het gehele seizoen, dan kunt u per mail contact met ons opnemen. Het seizoen 2022 loopt van 14 mei t/m 18 september. (er is momenteel een wachtlijst voor de seizoenhuisjes)
Bepaal vooraf via de plattegrond op welk gedeelte van het strand u een huisje wilt huren. De prijs per seizoen bedraagt € 700,00 voor een huisje met standaard inventaris, daarnaast betaalt u ook € 10,- sleutelborg. U kunt de standaardinventaris voor € 100,- uitbreiden met 2 ligbedden en 1 parasol.
Belangrijk om te weten is dat hoewel de hoekhuisjes per seizoen worden verhuurd, er voor elk van de hoekhuisjes een wachtlijst bestaat.

Reserveer hier

© 2022 Banjaardstrand | Disclaimer | Algemene Voorwaarden